Ir al contenido
  • +32 (0)495 76 03 93
  • info@deguldenvalk.be
  • síguenos
  • FR
  • NL
  • EN
  • ES
  • DE

De Gulden Valk

Cervecería - Restaurante - Salón de té
  • Home
  • Nuestra carta
  • Contacto
Menú
  • Home
  • Nuestra carta
  • Contacto

SITEMAP

Paginas

  • Home-es
  • Nuestra carta
  • Contacto

De Gulden Valk

Cervecería - Restaurante - Salón de té

contacto

  • Tel. : +32 (0)495 76 03 93
  • Mail : info@deguldenvalk.be
  • IVA : 0742389302
  • Vrijdagmarkt 22, 9000 Gent
De Gulden Valk © 2019. Todos los derechos reservados.

SITEMAP

Logo Skydoo
Política de cookies
Utilizamos cookies para optimizar nuestro sitio web y nuestro servicio.
Funcional Siempre activo
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferencias
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Estadísticas
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Administrar opciones Gestionar los servicios Gestionar proveedores Leer más sobre estos propósitos
Preferencias
{title} {title} {title}

WILDMENU

  • VG

    TRIO VAN WILDPADE MET BRIOCHE
    OF
    CARPACCIO VAN HERT MET GARNITUUR
    OF
    DUO VAN WILDKROKETTEN

  • HG

    HERTENRUGFILLET MET EEN WINTERSE GARNITUUR EN CREME VAN PASTINAAK
    OF
    RAGOUT VAN HERTENKALF

  • DESSERT

    MOELLEUX VAN CHOCOLADE EN CRUMBLE VAN PASTINAAK EN VANILLEROOMIJS

contact